LA BRUIXA FEN ANYS

LA BRUIXA FEN ANYS
L'EDAD ES UNA EXPERIÈNCIA MERAVELLOSA/LA EDAD ES UNA EXPERIÉNCIA MARAVILLOSA

dimecres, 15 de juliol del 2015

SALUT CONTRA EL FRED


SALUT CONTRA EL FRED

Quan estem en ple hivern, protegim-nos. 
Està bé que la població de risc es vacuni contra virus volàtils però una bona manera d'afrontar el fred i les seves conseqüències és la prevenció.  
Sabem que les fruites aporten vitamines al nostre cos i la reina és la taronja.
La llimona és una font de vitamines C, és depuratiu i antisèptic, prevé infeccions de l'aparell respiratori i digestiu. Podem utilitzar-ho també de diverses maneres, amanint amanides, sobre una bona carn o peix a la planxa, en sucs frescos, amb mel calenta per a la nostra gola, i mil maneres més. 
    La seva pell aporta nombrosos avantatges igual que totes les pells de les fruites que rebutgem sense contemplacions tirant a les escombraries una quantitat de vitamines que ignorem.
    Una altra bona aliada és la mel, pels seus components; vitamines i antioxidants naturals protegeixen i reparen sense químiques en el seu interior; barrejades en suc de llimona, en infusions, sobre torrades, en postres o simplement sola, que bona!!.
    Un bon brou sense greixos però amb proteïnes; verdures, pollastre sense pell, costella de vedella. Són un molt bon aliment que ens ajuda a escalfar-nos, alimentar-nos sense greixos i el seu alt contingut en fibra ens equilibra el cos (Api, ceba, porro, pastanaga, etc.) 
    Les verdures podem menjar-les trossejades i amanides o triturades com a puré boníssim!!, les seves carns les podem agregar a la nostra amanida o en brou amb alguna tipus de pasta o arròs.
Els iogurts conté bacteris molt beneficiosos per a tot el nostre organisme i augmentem les defenses. També podem consumir-los de moltes maneres; sols, en amanides, beguts, amb fruites trossejades, amb cereals etc.
L'all és un antibiòtic natural que has d'utilitzar en els teus menjars de la manera que prefereixis, si el seu sabor en boca t'és desagradable, pots separar-lo després de cuinar-lo. El seu beneficis ja estaran integrats, però si els menges cru o bullit el seu efecte serà súper avantatjós.
    La vitamina A és una gran aliada per a prevenir i curar multitud de problemes; visió, pell, nafres bucals i contra el fred, les tens en molts productes; pastanagues, fetge, mantega, carabassa, espinacs etc.
    Les cebes belles elles, també contenen vitamina C prevé el dolor d'osos, reuma i altres afeccions musculars, a més d'innombrables beneficis.
    Evitar els canvis de temperatura és important per a evitar els refredats, a vegades amb un simple mocador en el nostre coll i esquena pot protegir-nos de tan assidus canvis.
    Els corrents d'aire tampoc són molt amigues del nostre cos, evita-les el més possible, encara que si utilitzes el servei de metro et serà una mica difícil.     Petits consells poden evitar que et constipis o que siguin més lleus i així passar per la farmàcia i saludar-los des de fora. Quanta menys química en el nostre cos millor i més viurem, busca remeis naturals però assegura't per gent entesa, ara no et vagis al camp i recullis herbes que no coneixes  com una boja  podria ser pitjor el remei que la malaltia.
    Quants menys fàrmacs ingereixis, més net estarà el teu cos i en el seu cas, si fos necessari, els antibiòtics actuarien amb major eficàcia.
Recorda sempre: menjars equilibrats, fruites i verdures, remeis naturals i sobretot i abans de res DIVERTEIX-TE.
Esther






 SALUD CONTRA EL FRÍO

    Cuando estamos en pleno invierno , protejámonos
Está bien que la población de riesgo se vacune contra virus volátiles y demás, pero una buena manera de afrontar el frío y sus consecuencias son la prevención.
    Sabemos que las frutas aportan vitaminas a nuestro cuerpo y la reina es la naranja.
    Catalunya es rica en estos frutos y debemos consumirlos  como complemento y en zumos. Son una buena manera de hidratarse con vitaminas que protegerán nuestro cuerpo de la temible gripe.
    Puedes prepararlas en multitud de maneras, añadiéndolas en tus ensaladas, siempre ellas tan saludables y completas: en Macedonia, fresca a cualquier hora del día, atractivas para los más pequeños y sobre todo variadas en zumos, batidos etc.
    El limón es una fuente de vitaminas C. Es depurativo y antiséptico, previene infecciones del aparato respiratorio y digestivo. 
    Podemos utilizarlo también de diversas maneras, aliñando ensaladas, sobre una buena carne o pescado a la plancha,  en zumos frescos, con miel caliente  para nuestra garganta,  y mil maneras más, su piel aporta numerosas ventajas al igual que todas las pieles de las frutas que desechamos sin contemplaciones tirando a la basura una cantidad de vitaminas que ignoramos.
    Otra buena aliada es la miel, por sus componentes; vitaminas y antioxidantes naturales protegen y reparan sin químicas en su interior; mezcladas en zumo de limón, infusiones, sobre tostadas, en postres o simplemente sola, ¡¡que rica!!.
    Un buen caldo sin grasas pero con proteínas; verduras, pollo sin piel, costilla de ternera, es un muy buen alimento que nos ayuda a calentarlos, alimentarnos sin grasas y su alto contenido en fibra nos equilibra el cuerpo (Apio, cebolla, puerro, zanahoria, etc.) 
    Las verduras podemos comerlas troceadas y aliñadas o trituradas como puré, riquísimo, sus carnes las podemos agregar a nuestra ensalada o en caldo con alguna tipo de pasta o arroz.
    Los yogures contienen bacterias muy beneficiosas para todo nuestro organismo y aumentan las defensas. También podemos consumirlos de muchas maneras; solos, en ensaladas, bebidos, con frutas troceadas, con cereales etc.
    El ajo es un antibiótico natural que debes utilizar en tus comidas de la manera que prefieras. Si su sabor en boca te es desagradable, puedes separarlo después de cocinarlo, su beneficios ya estarán integrados, pero si los comes crudo o cocido su efecto será súper ventajoso.
    Vitamina A es una gran aliada para prevenir y curar multitud de problemas; visión, piel, llagas bucales y contra el frío. Las tienes en muchos productos; zanahorias, hígado, mantequilla, calabaza, espinacas etc.
Las cebollas bellas ellas, también contienen vitamina C, previenen el dolor de huesos, reuma y demás afecciones musculares, además de innumerables beneficios.
    Evitar los cambios de temperatura es importante para sortear los resfriados, a veces con un simple pañuelo en nuestro cuello y espalda puede protegernos de tan asiduos cambios.
    Las corrientes de aire tampoco son muy amigas de nuestro cuerpo, evítalas lo más posible, aunque si utilizas el servicio de metro te va a ser un poco difícil.     Simples consejos pueden evitar que te resfríes o que sean más leves y así pasar por la farmacia y saludarles desde la calle, cuanta menos química en nuestro cuerpo mejor y mejor viviremos. 
    Busca remedios naturales pero asegúrate por gente entendida, ahora no te vayas al campo y recojas hierbas que no conoces, como una loca,   podría ser peor el remedio que la enfermedad.
    Cuantos menos fármacos ingieras, más limpio estará tu cuerpo y en su caso, si fuera necesario, los antibióticos actuarían con mayor eficacia.
    Recuerda siempre: comidas equilibradas, frutas y verduras, remedios naturales y sobre todo y ante todo ...
DIVIÉRTETE.
Esther



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

¿QUE OPINAS?

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.